• CORONAMAATREGELEN

• Jeugd t/m JO14 graag aangekleed naar het sportpark toe komen. Na de wedstrijd graag thuis douchen.
    • Tegenstanders jeugd t/m JO14 kunnen hierdoor gebruik maken van de douches   zodat ze niet bezweet in de auto naar huis hoeven.
    • Jeugd t/m JO19 per team gebruik maken van twee kleedruimtes.
    • Wedstrijdbesprekingen worden (als het weer het toe laat) op het veld gehouden.
    • Voor uit wedstrijden verzamelen op de parkeerplaats.
    • Zoveel mogelijk per gezin in één auto. Indien dit niet mogelijk is één ouder met maximaal drie jeugdspelers.
    • Kantine is ‘corona-proof’ gemaakt. Maak bij mooi weer zoveel mogelijk gebruik van het terras.
    • Volg de richtlijnen op zodat we de kantine open kunnen houden in ieders belang.
    • Gebruik van wc’s is toegestaan.

Het is voor ons als bestuur onmogelijk om alle situaties op voorhand te overzien, maar in de basis geldt: volg de regels van het RIVM en de KNVB.