• We zijn uiteraard blij dat we eindelijk weer volop kunnen trainen en voetballen en dat de competities nu weer beginnen. Vooralsnog zijn er nog wel richtlijnen met het oog op corona, hieronder de informatie van de rijksoverheid, uiteraard conformeren wij als Sportclub ons hieraan.

Corona en sport
    Iedereen mag weer binnen en buiten sporten. Sportwedstrijden zijn toegestaan. En onder voorwaarden is ook publiek bij die wedstrijden toegestaan.

Spelregels voor sport
    Iedereen mag weer binnen en buiten sporten. De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen. Er geldt:

Sporten in groepsverband is toegestaan.
    Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
    Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.

Houdt u verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Regels voor publiek bij sportwedstrijden
    Bij amateursport is publiek toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen. Publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.

De kantine is gewoon open, evenals de kleedkamers.