• Lid worden

  Leuk dat u of uw zoon / dochter lid wil worden van ons verenging! 

  Wij als vereniging hebben besloten dat de eerste maand een “proefperiode” is. Daarna zal er contributie betaald moeten worden. Deze contributie bedraagt per maand:

  • 4 / 5 jaar € 5,00
  • 6 t/m 11 jaar  € 9,50
  • 12 t/m 17 jaar € 11,00
  • 18 jaar en ouder  € 16,00

  Indien het lidmaatschap tijdens het lopende seizoen wordt opgezegd is men tot het einde van het seizoen dat loopt tot 30 juni de maandelijkse contributie verschuldigd. Opzeggen voor het volgende seizoen moet voor 01 mei van het lopende seizoen geschieden.

  Opzeggen kan bij de contactpersonen voetbal jeugd en voetbal senioren. of met een e-mailtje naar info@sportclubmakkinga.nl

  LET OP!
  Wie lid is van een vereniging heeft een aantal rechten (training krijgen, wedstrijden spelen, deelname aan activiteiten etc.), maar ook plichten, deze plichten bestaan, naast het betalen van contributie, uit vervoer naar wedstrijden, shirts wassen, schoonmaken van de kleedkamers en kantinediensten.

  In de Kermobri en op deze website staat bij welke wedstrijden betreffende kantinedienst moet worden uitgevoerd. 

  Ook van ouders wordt verwacht dat zij een steentje bijdragen aan het verenigingswerk van Sportclub Makkinga.  Zonder vrijwilligers geen vereniging! Naast de verplichte werkzaamheden hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende taken, waar ook hulp bij nodig is. Deze kunt u via het formulier hieronder aangeven. wij zullen/kunnen dan 1x of 2x per jaar een beroep op u doen.

 • Aanmelden