• Enige tijd geleden heeft het bestuur van Sportclub op een informele avond de twee Hoofdsponsors voor de komende drie jaar vastgelegd. Onno Jansma klauwverzorging gaat nog eens drie jaar door als hoofdsponsor, hier zijn wij uiteraard zeer verheugd over! Daarnaast hebben we als nieuwe hoofdsponsor installatiebedrijf Knoppers uit Makkinga mogen vastleggen, heren Knoppers: bedankt en we gaan er een mooie tijd van maken.

Onno Jansma zal wederom op de voorkant te zien zijn, Knoppers zal op de achterzijde van de nieuwe tenues van Makkinga's eerste elftal te zien zijn.

Op de foto van links naar rechts Onno Jansma, Jan de Groot en de gebroeders Knoppers. Eventjes dicht bij elkaar, maar verder uiteraard op gepaste afstand van elkaar.