• Heden 13 oktober zijn door het kabinet helaas strenge maatregelen genomen tegen Corona, dit houdt in dat we met ingang van 14 oktober 2020 rekeking moeten houden met onderstaande nieuwe regels voor sporten en dus ook voetballen:

• Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
    • Uitgezonderd zijn:
      • Topsporters met status in aangewezen locaties (zoals Papendal)
      • Voetballers (inclusief overig personeel in “bubbel”) van de Eredivisie en Eerste divisie.
    • Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
    • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Dit houdt dus in dat de eerste 4 weken er geen training en wedstrijden zijn voor de senioren en geen wedstrijden voor de jeugd, trainingen gaan daar wel voor door, het is helaas niet anders.

-----------------------------------------------------------

N.a.v. de persconferentie op maandagavond 28 september zijn er aanvullende maatregelen van kracht omtrent het amateurvoetbal, Helaas heeft de overheid moeten besluiten om de sportkantines per direct te sluiten voor minimaal 3 weken, dit geldt uiteraard ook voor onze kantine in het dorpshuis.

Verder is het niet meer toegestaan om als publiek naar de westrijden te komen kijken. Voor uitwedstrijden wordt een uitzondering gemaakt voor de begeleiding ivm vervoer (jeugd), de betreffende ouders / begeleiders mogen bij de wedstrijd blijven kijken.

De eerder afgekondigde maatregelen blijven van kracht:

• Jeugd t/m JO14 graag aangekleed naar het sportpark toe komen. Na de wedstrijd graag thuis douchen.
    • Tegenstanders jeugd t/m JO14 kunnen hierdoor gebruik maken van de douches zodat ze niet bezweet in de auto naar huis hoeven.
    • Jeugd t/m JO19 per team gebruik maken van twee kleedruimtes.
    • Wedstrijdbesprekingen worden (als het weer het toe laat) op het veld gehouden.
    • Voor uit wedstrijden verzamelen op de parkeerplaats.