• N.a.v. de laatste persconferentie zijn er enkele versoepelingen aangekondigd per 3 maart 2021. Dit houdt in dat er weer getraind mag worden door spelers tot 27 jaar. Daarom is besloten om de trainingen van het 1e weer op te starten voor diegenen die dit volgens de richtlijnen mogen, hieronder de belangrijkste voor het voetbal, op de site van de Rijksoverheid tref je het complete overzicht met richtlijnen.

• Buiten sporten mag met maximaal 2 personen (exclusief trainer, voor spelers vanaf 27 jaar)
    • Wedstrijden zijn verboden.
    • Kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten wel in grotere teams sporten. Of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen club.
    • Jongvolwassenen van 18 tot en met 26 jaar mogen op sportaccomodaties buiten sporten. Of wedstrijden spelen met teams van de eigen club.
    • Publiek bij sport is niet toegestaan.
    • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

De KNVB heeft een vernieuwd protocol opgesteld, deze is te vinden via deze link (PDF bestand)